Blog
Ízek viadala Debrecenben. Te ott leszel?
Idén mi is részt veszünk a holnap kezdődő három napos Debrecziner Gourmet Fesztiválon, egyedüli halétteremként.
Úszunk a boldogságban,..
Halmustra – 2. rész
Halmustránk második szereplője a méltán közkedvelt süllő.
A süllő a halak királynője. Fejedelmi lakoma.
A süllőben kevés a szálka, ami..
Halmustra – 1. rész
A keszegsütős halmustrát mivel mással kezdhetnénk, mint a KESZEGGEL.
A keszeg szálkás hal. Sokaknak itt véget ér az iránta való..
Sokan érdeklődnek a Keszegsütő titkáról.
Ételeink lelkét sok összetevő befolyásolja. Fontos a minőségi alapanyag, a gondos odafigyelés és természetesen a jó fűszerezés.
A..
Aki HALl, aki nem jövünk
Örömmel tudatjuk, hogy a Keszegsütő család újabb taggal bővült, új gyermekünk született.
Most már Nyíregyházán is megkóstolhatjátok..
Iskolába jár a Keszegsütő
Mindig nagyon izgulunk egy-egy iskolai szereplés előtt, hiszen a gyerekek a legőszintébb kritikusok.
Kóstolnak és véleményt mondanak, ami..
Az Egri Keszegsütő a Hazahúzóban
Éttermünk március 29-én szerepelt az ECHOTV Eger idegenforgalmi értékeit bemutató adásában.
Ha szeretnéd visszanézni az adást, az alábbi..
Ezt csináld utánunk!
Aki esetleg lemaradt a pénteki adásról és szeretné elkészíteni a halas töltött káposztát vagy csak szívesen megnézné újra, itt..
Mit főzzünk a füstölt harcsából?
Megtudhatjátok a Duna TV Család-barát műsorából, ahol 2018. április 6-án pénteken füstölt harcsás töltött káposztát készítünk keszegsütős..
Unod a sonkát? Akkor egyél harcsát!
Dobd fel a húsvéti menüt egy ínycsiklandó halkülönlegességgel!
Húsvéti asztalodra ajánljuk egyedi füstölt harcsánkat, melyet hideg..