Blog
Szakács tanulókat oktatott a Keszegsütő és a METRO Ózdon
Leendő szakácsoknak tartottunk halbemutatót az ózdi Gábor Áron Szakképző Iskolában. Az interaktív előadásunkba ezúttal egy kis..
Keszegsütő most már Salgótarjánban is!
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy álmunk. Nem más, mint hogy elvisszük Salgótarjánba is a Tisza parti életérzést, a roppanós..
Ongai kisiskolásoknál járt a Keszegsütő
Február 27-én az ongai általános iskolások kápráztattak el minket azzal, hogy mennyire szeretik a halakat és milyen sokat tudnak..
A halbemutatók következő állomása: Bükkszentkereszt
Érdeklődő tekintetek, véget nem érő kérdések, elégedett mosolyok – bükkszentkereszti kisdiákoknál járt a Keszegsütő. Mindig élmény..
A Keszegsütő üzenete
Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy fiú, aki nagyon szerette a halat és szeretett horgászni.
Teltek múltak az évek a fiú..
A Keszegsütő Miskolc elsöprő sikere a Berzeviczy Gergely Szakközépiskola és Szakiskolában
Nagy örömünkre, felkérést kaptunk az ország egyik legrégebben működő középfokú kereskedelmi szakközépiskolájától.
2018.12.07-én..
A nyíregyházi keszegsütő vasárnap is nyitva tart
A nagy érdeklődésre való tekintettel engedve a rengeteg kérésnek a Keszegsütő nyíregyházi üzlete vasárnap is nyitva tart 11-18 óráig.
Halmustra – 4. rész
Soron következő halunk a pisztráng.
- Már a neve is dallamos és karcsú, mint maga a hal. A pisztráng a halak príma balerinája. Teste..
Halmustra – 3. rész
Soron következő halunk az afrikai harcsa.
De hol is lakik az afrikai harcsa? Hát Afrikában! Á, dehogy – mondaná Gryllus Vilmos. Talán..