Blog
A Keszegsütő üzenete
Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy fiú, aki nagyon szerette a halat és szeretett horgászni.
Teltek múltak az évek a fiú..
A Keszegsütő Miskolc elsöprő sikere a Berzeviczy Gergely Szakközépiskola és Szakiskolában
Nagy örömünkre, felkérést kaptunk az ország egyik legrégebben működő középfokú kereskedelmi szakközépiskolájától.
2018.12.07-én..
A nyíregyházi keszegsütő vasárnap is nyitva tart
A nagy érdeklődésre való tekintettel engedve a rengeteg kérésnek a Keszegsütő nyíregyházi üzlete vasárnap is nyitva tart 11-18 óráig.
Halmustra – 4. rész
Soron következő halunk a pisztráng.
- Már a neve is dallamos és karcsú, mint maga a hal. A pisztráng a halak príma balerinája. Teste..
Halmustra – 3. rész
Soron következő halunk az afrikai harcsa.
De hol is lakik az afrikai harcsa? Hát Afrikában! Á, dehogy – mondaná Gryllus Vilmos. Talán..
Ízek viadala Debrecenben. Te ott leszel?
Idén mi is részt veszünk a holnap kezdődő három napos Debrecziner Gourmet Fesztiválon, egyedüli halétteremként.
Úszunk a boldogságban,..
Halmustra – 2. rész
Halmustránk második szereplője a méltán közkedvelt süllő.
A süllő a halak királynője. Fejedelmi lakoma.
A süllőben kevés a szálka, ami..
Halmustra – 1. rész
A keszegsütős halmustrát mivel mással kezdhetnénk, mint a KESZEGGEL.
A keszeg szálkás hal. Sokaknak itt véget ér az iránta való..
Sokan érdeklődnek a Keszegsütő titkáról.
Ételeink lelkét sok összetevő befolyásolja. Fontos a minőségi alapanyag, a gondos odafigyelés és természetesen a jó fűszerezés.
A..