Sokan érdeklődnek a Keszegsütő titkáról.

Ételeink lelkét sok összetevő befolyásolja. Fontos a minőségi alapanyag, a gondos odafigyelés és természetesen a jó fűszerezés.
A Keszegsütőben mindhárom tényezőt szem előtt tartjuk. Alapanyagainkat körültekintően megválogatjuk. Munkatársaink szívüket-lelküket beleadják munkájukba. Egyedi fűszerünket a halakhoz fejlesztettük ki. Fűszerkeverékünkhöz 14 féle fűszert használunk, figyelünk a harmóniára, az arányokra, hogy vendégeink mindig a megszokott ízvilággal találkozzanak.
A titkot őrizzük, de vendégszeretetünk továbbra is töretlen marad.
A Keszegsütő az a hely, ahol a halat sütjük, egyszerűen szívünket-lelkünket és minden tudásunkat beleadva.
Várjuk vendégeinket az ország több pontján is.