Bemutatkozás

Bemutatkozás

Csapó Péter vagyok, szakács. Egy Miskolc közeli faluban élek két kislányommal és feleségemmel.

Történetem 2012-ben kezdődött, amikor saját vállalkozásba kezdtem. Egy apró miskolci üzlethelyiségben halsütőt nyitottam Keszegsütő néven. A halsütést édesapámtól tanultam, ahogyan a Tisza és a horgászat szeretetét is.

A halat saját fűszerrel és saját technológiával sütöttem, sokak örömére. Étlapunkon szerepel a sült keszeg mellett a sült kárász, sült süllő, a halászlé, és a füstölt hal.

Legnépszerűbb finomságunk a haltepertő, amelyet nem a hagyományos módon készítünk. A keszegsütős haltepertő harcsafiléből készül, melyet kockázunk, és egyedi fűszerünkben megforgatva sütünk ki. Így egy akár út közben is fogyasztható tápláló, egészséges, szálka nélküli finomságot kínálunk.

Az üzletet nagyszülői hagyatékból rendeztük be, nagyi karos lócájával, kredencével, hokedlijével és konyhaasztalával. A berendezés, az egyedi mégis hagyományos ízek, a ropogósra sült keszeg mára már üzletünk védjegyévé vált.

Nagy örömünkre kis hazánkban több Keszegsütő is üzemel, népszerűsítjük a halfogyasztást városról városra.