Mi is az a haltepertő?


Mi is az a haltepertő?

Sokan kérdezitek tőlünk, hogyan és miből készül a haltepertő.

A haltepertő, halhús, tepertő formájúra vágva – innen a tepertő elnevezés, mely nem a zsírosságára utal csakis a formájára.

Hogy miért hal? Hát mert a harcsa legjavából készül! No de akkor biztos szálkás! – gondolhatnánk. De nem. Teljesen szálkamentes!

Nos, akkor összefoglalva, röviden:
NEM ZSÍROS se NEM SZÁLKÁS, de mégis halból, azaz a harcsa legjavából készült finomság, mely kívül ropogós belül omlós és TELJESEN EGÉSZSÉGES.

És mitől különleges?
Ilyen haltepertő csak a Keszegsütőben kapható, saját fűszerezéssel és saját technológiával készítve!

Sok szeretettel ajánlva Neked, akinek pont a hal hiányzik az étrendjéből!