A Főmenüben terítéken a Keszeg


A Főmenüben terítéken a Keszeg

Nem kisebb megtiszteltetés ért minket, mint hogy a Duna Televízió Főmenü című műsorának édesvízi halakról szóló részében a Keszegsütő szolgált mérceként.

A Keszegsütő megálmodója és a Keszegsütő-franchise tulajdonosa, Csapó Péter ezúttal nem készítette, hanem kóstolta a hagyományos halételeket. Az ország egyik legnevesebb séfje, Széll Tamás és a színészként fantasztikus szerepekből ismert Anger Zsolt főzött neki.

Valószínűleg sosem fog eldőlni a bajai vagy szegedi halászlé kérdése, de az biztos, hogy a jó minőségű alapanyag és a szakértelem nem hiányozhat egyik készítésénél sem. Mint ahogyan a legfinomabb sült keszeg is csak hozzáértő kezek közül kerülhet ki.

Köszönjük a meghívást és a fantasztikus hangulatú főzést!

Aki lemaradt róla, itt megnézheti.